лого Асистент-24 EOОД

Информация

София, ул. "Ралевица" №87 A

office@asistent24.bg

посещения: 5 928

Свали

Социални Линкове:

За Контакти

Услуги Грижа за Възрастни Хора

Описание:

 Асистент-24 EOОДЗа Нас

Започнахме дейността си през 2009 година с много ентусиазъм и с намерението от една страна да помагаме на сънародници, които трудно намират работа в България или не получават за труда си достойно възнаграждение, и от друга – да подадем ръка на възрастни хора в Германия, които се нуждаят от помощ.

Невероятно беше усещането за баланс, а удовлетвореността от факта, че помагаме и на служители, и на клиенти ни водеше напред. Бързо се утвърдихме като коректен работодател в България и се превърнахме в сериозна агенция за предоставяне на социални услуги в Германия. Признателността и на служители, и на клиенти беше нашата награда .

Даваме си сметка, че без лоялните ни служители – асистенти на възрастни, болни хора не бихме имали имиджа и доверието, на които се радваме. С някои от тях работим вече доста години и им благодарим за професионализма, отговорността, търпението, добронамереността, позитивността и високия дух. Гордеем се, че са част от екипа на Асистент24.

 

За допълнителна информация относно нашата дейност, кликнете на снимката:

снимка на Асистент-24 EOОД

 

Присъединете се към екипа на Асистент-24:

Предлагаме работа като социални асистенти и/или болногледачи в Германия и България, като партнираме активно с агенции с традиции в тази област от Германия. Асистент-24 ЕООД е регистрирана към Министерството на труда и социалната политика в Агенциятa за социално подпомагане.

 

Асистент-24 предлага безплатен специализиран курс по немски език за болногледачи / социални асистенти. За повече информация, относно предлаганото обучение, кликнете на снимката:

снимка на Асистент-24 EOОД

 

 

Разгледайте и кандидаствайте за нашите свободни позиции тук:

 

Кандидатствай

 

или се свържи на телефон 02 444 6445

 

Асистент-24 е Вашият малък голям помощник в златните години от живота Ви!

Споделете:

Подобни фирми