×

Error message

 • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in include_once() (line 1374 of /home/logixpny/public_html/administrativen-portal.eu/includes/bootstrap.inc).
 • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home/logixpny/public_html/administrativen-portal.eu/includes/menu.inc).
лого Софконсулт 1 ЕООД - Преводи, обучения и маркетинг

Информация

ул. Иван Вазов 40 Б, гр. София

office@sofconsult-bg.com

посещения: 4 176

Свали

Социални Линкове:

За Контакти

Образование и наука Курсове Услуги Правни услуги Финанси и право Адвокатски услуги

Описание:Софконсулт 1 ЕООД - услуги за бизнесаСофконсулт 1 ЕООД - професионалист в областта на услугите, свързани с дейности като преводи, правни услуги, реклама.

 

 

Софконсулт е 1 ЕООД е агенция, чиято дейност понастоящем е ориентирана към услугите за бизнеса - преводи, маркетинг и реклама, човешки ресурси и т.н. От 1999 година развиваме услугите си по начин да бъдем максимално гъвкави и адаптивни към очакванията на клиентите си.
Отговорът е ясен: събрали сме пакетни услуги, които ще спомогнат да намерите решение за голяма част от дейностите си на едно място.

 

 • Преводи от и на всички езици (Стандарт по EN 15038:2006) - устни и писмени.
 • Корпоративни обучения и тренинги.
 • Човешки ресурси - подбор на персонал, консултации и решения.
 • Маркетингови проучвания и рекламни стратегии.
 • Планиране и организация на медийни продставяния.

 

 Софконсулт 1 ЕООД е на ваше разположение, когато се нуждаете от професионални преводи, маркетингови проучвания, тренинги и фирмени обучения.

 

Агенцията предоставя:

 • Преводи - устни, писмени, симултанни
 • Курсове - индивидуални, курсове, корпоративни
 • HR услуги.
 • Маркетинг и реклама.
 • Логистични услуги при организацията на бизнес мероприятия.

 

Преводи

Софконсулт 1 ЕООД се занимава с професионални преводи от всякакъв тип и на всички езици, за които е сертифицирана по Стандарт по EN 15038:2006. Преводачите на агенцията са професионалисти, които не използват софтуер за автоматичен превод.
Преводите, които предлагаме могат да бъдат писмени и устни (симултантни и консекутивни) и се отнасят за всякакъв тип литература, документация или събитие.

 

Обучения

Софконсулт 1 ЕООД предлага обучения и тренинги за нуждите на бизнеса - както индивидуални, така и провеждани в групи.
Курсовете обхващат всяка област от корпоративната и вътре-фирмената реалност, например - тийм билдинг, тренинги в комуникативни умения и асертивност, трениране на нужните умения за справяне със стреса и много други.
Всички обучения водени от професионалните преподаватели, с които Софконсулт работи, са с практическа насоченост и са съобразени с нуждите на съвременната действителност.

 

HR Услуги

Софконсулт 1 ЕООД е специализирана агенция, чиято дейност обхваща извършването на услуги, свързани с нуждите на бизнеса, като например HR услуги.
Подборът на персонал, проучването на мотивацията на служителите, измерването на лоялността никога не са били толкова лесно достижими цели, както с помощта на Софконсулт 1
И още бизнес услуги:
Всяка една фирма или организация може да разчита на нас за въпроси, консултации и решения в света на фирменото развитие и популяризация.
Всяка компания може да разчита на познанията и уменията ни в света на корпоративната реалност.
Научете повече за услугите в областта на Човешките Ресурси, от които можете да се възползвате при нас.

 

Маркетинг

Софконсулт 1 ЕООД е агенция, чиято дейност се стреми да обхване изцяло потребностите на корпоративния свят и маркетинга - фирми, организации, административни звена могат да се възползват от професионалните ни услуги.
Извършваме маркетингови проучвания и консултиране, съобразени с целите на фирмата и подчинени на сбора от параметрите, характеризиращи фирмената идентичност.
По този начин се определя оптималната посока на действие по отношение на разрастването на компанията и повишаването на професионализма и мотивацията на служителите.
Правим различни по вид и цел изследвания за организационни нужди, като се ръководим на първо място от индивидуалните особености и желания на своите клиенти, но и вървим по пътя на иновативността (без да забравяме изпитаната сила на традициите).

 

Реклама

Дейността на Софконсулт 1 ЕООД в областта на рекламата е съсредоточен върху оформянето на цялостни концепции за популяризация на фирмата и изграждане на медийния и имидж.
Тази дейност се допълва и от предлаганите от агенцията маркетингови изследвания и проучвания. По този начин фирмената дейност се обхваща изцяло, бивайки съпоставяна със съвременните пазарни изисквания, се формира една цялостна визия за развитие.

 

За бизнеса

За нуждите на бизнеса Софконсулт 1 ЕООД предлага не само услуги, свързани с конкретни нужди, но и организация на бизнес събития, които могат да се състоят по конкретен повод или да бъдат свързани с медийна изява.
За тази си дейност агенцията разчита на екипи от професионалисти, които работят единствено интерес на клиента като по този начин не просто създаваме дългосрочни партньорства, но и си създаваме име на сериозен бизнес асистент, когато става въпрос за организация, проучвания, реклама, маркетинг, Човешки Ресурси и т.н.

 

Можете да се доверите на капацитета и ресурса на екипа професионалисти експерти, които ще изпълнят поръчките по индивидуално договаряне.

 

Контакти:

Софконсулт 1 ЕООД - 02 / 981 71 82, 0888 865 240, 0988 878 853

Споделете: