лого Хотелски Комплекс "Света Неделя"

Информация

с. Коларово, община Петрич

svnedelq@abv.bg

посещения: 7 824

Свали

Социални Линкове:

За Контакти

Туризъм Хотели

Описание:

   Хотелски комплекс ''Света Неделя'' се намира в с.Коларово,на 10км от гр.Петрич. Разположен в полите на планина Беласица от него се открива панорамна гледка към долината на Огражден. През територията на хотелския комплекс минава планинската река ''Дебрало'' образувайки красиви вирове и водопади.В непосредствена близост е едноименната църква ''Св.великом.Неделя'' и еко пътека разкриваща величествената красота на планината. 

Хотела е изграден изцяло в планински стил с помощта на традиционни местни материали и архитектурни техники.Хотелската част на комплекса разполага със стаи с по две и три легла с телевизор, хладилник, самостоятелен санитарен възел,безплатни тоалетни принадлежности,кабелна телевизия и интернет достъп.Стаите са с първокласно обзавеждане, дървени мебели, декоративни елементи в меки и приятни цветове, трипластова дограма която отлично изолира от неприятен шум.Стаите разполагатс бюро за работа, самостоятелен балкон и балконски мебели.

На разположение са и три самостоятелни ЕКО бунгала разположени над реката.

Имаме и специални ВИП стаи с панорамна гледка както и просторни апартаменти.

Комплекса разполага с луксозен ресторант с 250 места подходящ за всякакви тържества, битова зала, конферентна зала, съвременноозвучение и музикална програма.В ресторанта се предлагат специалитети от българската, гръцка и балканска кухни както и традиционни ястия.

Ресторанта на хотела предлага прекрасна гледка към природата и е конструиран с типични за местността мебели и декоративни елементи. Освен с големи, отварящи се френски прозорци, ресторанта се отличава с усещането за простор, гостоприемство и планински уют.

Гостите могат да се насладят на традиционни локални ястия, някой от тях приготвени изцяло от натурални продукти.На разположение е и богат избор от местни висококачествени вина.

Чарът на хотелския комплекс безспорно се крие в лятна бар градина, зала с камина „барбекю"и шатра .

Кокетен външен басейн допринася за пълноценна почивка и релакс.В ход е строеж на СПА център.

За удобството на нашите гости разполагаме със сервиз трансфер, екскурзовод, фитнес и безплатен паркинг с видео наблюдение.

Хотелски комплекс „Света Неделя“ е прекрасно място за семейна почивка, тиймбилдинг, организирани фирмени мероприятия и екскурзии.

Съчетанието от всички удобства на съвременния свят, богатството на девствената природа и успокояващия шепот на близката река са предпоставка за едно незабравимо,изпълнено с приятни моменти изживяване.

 

АТРАКТИВНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В БЛИЗОСТ ДО ХОТЕЛА :

 

Хотелски комплекс „Света Неделя" е разположен в подножието на планина Беласица, където се намира Природен парк „Беласица", а част от парка са резерват „Конгура", защитена местност „Бабите", защитена местност „Топлище", екологична мрежа „Натура 2000". Водопадите –„Лешнишки", „Срамежливият", „Каменишки",  „Яворнишки", „Мангъро", „Дъбицата". Крепостите „Чуката", „Гяур калеси" и „Самуилова крепост"- тя е една от 100-те забележителности на България и е на разстояние -15,4 км.

Град Петрич е на 10,6 км от нас , където можете да посетите- къща „Ванга" и градски исторически музей Петрич. На 1-ви януари всяка година в Петрич се провеждат традиционни кукерски /станчинарски/ игри, които са много зрелищни и забавни.

Местността „Рупите" е на 18 км. Това е обителта на пророчицата баба Ванга. Тук тя построи храма „Света Петка".  „Рупите" са богати на минерално- лечебни извори. Тук се намира и загасналият вулкан „Кожух", който е обявен за защитена територия, а също така и античното селище Хераклея-Синтика.

Мелник е на 37,4 км, известен с Мелнишките пирамиди и многото къщи-музеи.

Рожен е на 42,6 км. Там е разположен Роженският манастир, в който се съхранява една от чудотворните икони на Света Богородица. Роженският манастир също е част от списъка със забележителностите на България.

Село Златолист е на 41,7 км. Там е живяла пророчицата Преподобна Стойна – в храма „Свети Георги", наричат мястото магическо и вълшебно.

Първият град в Република Македония- град Струмица е на 45,9 км. В близост до нас са  Смоларските водопади, Колешински водопад, Габровски водопад, Мокрински извори, Дойранското езеро, както и много църкви и манастири, които са част от забележителностите на Р Македония.

Граничният пункт „Кулата" е на 27,2 км. Вторият по големина гръцки град Солун е на 142 км. Морските им курорти в близост до нас са на следното разстояние : град Кавала- 154 км, от който с ферибот за 10 минути пристигаме на остров Тасос. Катерини- 211 км, Аспровалта- 153 км, Ставрос -158 км.

Гостувайки при нас, можете да посетите и да се насладите на много забележителности!!! 

Споделете: