×

Error message

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in include_once() (line 1374 of /home/logixpny/public_html/administrativen-portal.eu/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home/logixpny/public_html/administrativen-portal.eu/includes/menu.inc).
лого IT Masters

Информация

гр. София, ул. „Враня“ 82

info@itmasters.tech

посещения: 1 172

Свали

За Контакти

Услуги

Описание:

Научете се да създавате уеб приложения и игри.

Ние сме една по-различна софтуерна академия базирана на практически опит в разработване на комплексни софтуерни решения в последните 15 години. Натрупайте необходимите базови умения за започване на работа в сферата на софтуерните разработки.

С какво сме по-различни от другите обучителни програми?

Нашите обучения са комплексни, базирани на дългогодишния ни опит в софтуерните разработки. Ще симулиранме реална професионална  среда, в която ще имате възможност да се учите, като заедно с техническите умения ще ви помогнем да развиете и вашите личностни такива. Да имате правилната нагласа за да бъдете повече от успешен професионалисти. 

Ние ще оценим вашият потенциал и ще ви помогнем да започнете вашето развитие в софтуерните разработки.

 

Какво Ви предлагаме

IT Masters предлага пристствена и дистанционна форма на обучение

В присъствената форма ще имате пряк контакт с колегите и лектора си и ще си взаимодействата в зала, специално подбрана за целите на избраният от Вас курс.

Онлайн уроци

Онлайн обучението по софтуерно инженерство ви гарантира гъвкавост от гледна точка на присъствие, пътуване до съответната зала и логистика, свързана с паркирането. В дистанционната ( онлайн ) форма на обучение, ние отново подсигуряваме пряк контакт с лектора и се работи по проекти с колегите от обучаемата група.

Стартирайте своята ИТ кариера с нас!

Споделете: